Verkkosivujen tietosuojakäytäntö

Click here for Privacy Policy in English

Kunnioitamme verkkosivuillamme www.mikasimola.fi vierailevien käyttäjien yksityisyyden suojaa. Käsittelemme verkkosivujemme kautta syöttämiäsi tietoja luottamuksellisesti henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka käytämme ja käsittelemme sinusta verkkosivujemme käyttäjänä keräämiämme tietoja. Käyttämällä verkkosivujamme hyväksyt tällä sivulla kuvatut tietosuoja- ja evästekäytännöt. Sivuston käyttäjänä annat suostumuksesi evästeiden tallentamiseen sallimalla evästeet selaimen asetuksissa.

Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä.

Mitä tietoja keräämme?

Vieraillessasi verkkosivuillamme keräämme sinusta anonyymisti verkkosivujen käyttöön ja käyttökokemukseen liittyviä tietoja, kuten IP-osoitteesi, tietoja selaimesi ja käyttöjärjestelmäsi asetuksista ja sivujen käyttötavoista. Käytämme keräämiämme tietoja verkkosivujemme kehittämiseen ja parantamiseen.

Keräämme verkkosivujemme kautta ainoastaan henkilötietoja, jotka vapaaehtoisesti lähetät meille. Kysymme mahdollisesti sähköpostiosoitettasi tai muita tarkoituksenmukaisia henkilötietoja myös ladatessasi julkaisuja verkkosivuiltamme tai ilmoittautuessasi esimerkiksi meidän tai kumppaneidemme järjestämiin tapahtumiin.

Vaikka olet selaimessasi sallinut evästeet, IP-osoitettasi ei voida yhdistää verkkosivuillamme syöttämiisi tietoihin asiakasviestinnän parantamiseksi. Me salaamme IP-osoitteen valmiiksi niin, ettei sitä voida jäljittää käyttäjään.

Kuinka käytämme tietojasi?

  • Yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn ja niihin vastaamiseen
  • Esittääksemme verkkosivujemme sisältöä käyttämällesi laitteelle parhaiten soveltuvalla tavalla
  • Verkkosivujemme käytön seurantaan sekä käyttökokemuksen ja toiminnallisuuden parantamiseen
  • Myynninedistämis- ja markkinointikampanjoiden tehokkuuden seuraamiseen
  • Lain sallimissa puitteissa palveluidemme markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluja
  • Asiakasviestinnän parantamiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseksi

Luovutammeko tietoja eteenpäin?

Emme luovuta henkilötietojasi mikasimola.fi sivuston ulkopuolelle ja käytämme tietojasi ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietojen käyttöoikeus on vain palveluksessamme olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä suorittamiseksi. Tietojasi ei luovuteta muille organisaatioille kaupallisiin tarkoituksiin.

Poikkeuksena edelliseen, tietojasi voidaan siirtää henkilötietolain puitteissa meille palveluja tuottaville yrityksille myös EU:n ja ETA:n ulkopuolelle. Kolmansilla osapuolilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa, ja heidän tulee olla sitoutuneita varmistamaan riittävä tietosuojan tason toteutuminen.

Miten voit vaikuttaa tietojen keräämiseen?

Sinulla on oikeus tarkastaa mitä tietoja sinusta säilytämme ja tehdä tietoihin korjauksia ja muutoksia ja halutessasi pyytää tietojen poistamista. Sinulla on myös oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointiin.

  • Pyynnöt edellä mainittuihin liittyen voi toimittaa sähköpostitse mika.simola[a]phnet.fi

Jos et halua verkkosivujemme tallentavan evästetiedostoja, se on mahdollista kieltää selaimen asetuksissa sivustokohtaisesti tai kokonaan. Voit myös poistaa selaimesi tallentamat evästetiedostot milloin tahansa. Esimerkiksi:

On kuitenkin huomioitava, että evästetiedostojen kieltäminen voi vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen.

Evästeiden käyttö

Cookie- eli evästetiedosto on tietokoneelle tallennettava pieni tekstitiedosto. Käytämme verkkosivuillamme evästetiedostoja ensisijaisesti parantaaksemme sivuston käyttökokemusta ja toiminnallisuutta sekä arvioidaksemme, miten sivuilla olevaa sisältöä käytetään. Verkkosivuillamme käyttämämme evästeet eivät kerää henkilötietoja.

Mihin voit ottaa yhteyttä?

Tietosuojaan ja evästeiden käyttöön liittyvissä tiedusteluissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse mika.simola[a]phnet.fi

Tietosuojaseloste 18.5.2020

Rekisterinpitäjä:

Kalevalainen jäsenkorjaaja
Mika Simola 040-7114995
Vatukkakatu 5, 15320 Lahti
y-tunnus: 2894646-3

Kerään henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperiaatteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys hoitosuhteen syntymiselle. Toisin sanoen tarvitsen yhteystietosi asiakastietolomakkeeseen.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

En tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:

  • minä Mika Simola
  • maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun(ellei käteinen)
  • tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme

Säilytän henkilötietojasi:

  • kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • oikeus tietojen oikaisemiseen
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • oikeus vastustaa käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumus
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisille

Huomioithan että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos minulla ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Takaisin etusivulle